Начин на приготвяне
**Няма го на снимките, но няколко малини и боровинки, поръсени отгоре, правят всичко много свежо!
Блендирайте всички съставки за крема до получаване на гладка хомогенна шоколадова смес.
Ако е необходимо, добавете още мляко, така че да постигнете желаната консистенция на крема, по-гъст или по-течен.
Разпределете в чаши и оставете на страна.
Заливката се приготвя, като смесите разтопеното кокосово масло заедно с какаото и сиропа от агаве.
Заливате брауни крема и поръсвате с натрошените ядки + горските плодове по желание.
Приберете шоколадовия крем в хладилник за половин-един час, за да се втвърди заливката, и след това вземете една лъжичка и просто се насладете на хрупкавия шоколад и хрупкавите ядки, кадифения крем и свежите горски плодове!