Панирана пъстърва

АгапияАгапияНовак
09/10/2013
"Пъстървата пригответе панирана - за гарнитурата ще я мислим после "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 506
  • Преглеждания за месеца70
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете внимателно филетата от кости и кожа, овкусете ги със сол и черен пипер и ги напръскайте с лимонов сок. Оставете филето да се маринова за около 20 минути в хладилник.

Разбийте яйцата с млякото. Оваляйте рибните филета последователно в брашно, разбити яйца и галета, след което изпържете в силно сгорещена мазнина до готовност.

Извадете в затоплена чиния, полейте със сгорещено масло и поднесете гарнирани с пресен магданоз и резени лимон.

Рейтинг

5 5
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар