Гръцка туршия с ябълки

Ваня Ли
Ваня Ли
Новак
11/10/2013
Приготвяне45 мин.
Готвене10 мин.
Общо55 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 679
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете чушките и патладжаните. Опечете ги, обелете ги и ги нарежете на средно големи парчета.

Загрейте олиото и запържете предварително обелените, почистени и нарязани на парчета ябълки. Когато плодовете омекнат, добавете оцета, захарта и пресования чесън и запържете до разтварянето на захарта.

Добавете останалите продукти, объркате добре и разпределете горещата смес в буркани. Стерилизирайте за 5-7 минути.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар