Начин на приготвяне
Сваряваме яйцата за 10 минути (трябва да са твърдо сварени), белим ги и ги разрязваме наполовина по дължина.
За един мини сандвич ни е необходимо едно яйце (две половинки). Всяка половинка намазваме с малко майонеза. Върху едната слагаме кашкавал и домат.
Другата половинка набождаме на клечка (за парти хапки) с разреза нагоре. Слагаме листенца зелена салата и колбас. Обръщаме и забождаме върху другата половина.
Ако е необходимо, изрязваме малко яйцето отдолу, за да може да стои.
Сервираме хапки-сандвичи от яйца, поръсени с пармезан.
P.S: За тези, които не знаят, ще кажа една хитринка за бързо белене на яйца. Когато ги варим във водата, слагаме половинка пресен лимон.
Източник: Maia Ivanova - Кулинарна мрежа