Начин на приготвяне
Кипвате около 0.5 л. вода (може и с кана за чай за още по-бърз резултат).
Сипвате кускуса в тенджерка и заливате с горещата вода. Хубаво е водата да е един пръст над кускуса, така че, ако е нужно, долейте или сипете по-малко от сварената.
Похлупете тенджерката и изчакайте около 5-6 мин, за да поеме водата.
Сложете сол и черен пипер на вкус, разбъркайте и добавете бучка масло.
След като маслото се разтопи, отново разбъркайте добре.
Добавете маринованите царевички, нарязани на колелца и ги добавете към кускуса.
Изпържете по едно яйце за всяка порция, която ще сервирате, и го поръсете с червен пипер.
Сервирайте кускуса в дълбоки чинии с по едно пържено яйце отгоре.
Ще се убедите, че кускуса с пържени яйца и масло е един страхотен засищащ обяд или вечеря.:)