Начин на приготвяне
Първо, започваме с подготовката на крема.
Поръсваме захарта в терина да се карамелизира.
Това става, като го поставим в загрята фурна самия терин и оставим за известно време докато самата захар се разтопи.
През това време започваме да подготвяме кексчетата, като ги разопаковаме и нарязваме на две по дължина.
След като сме се справили с тях, идва ред за крема, който подготвяме по следният начин.
В съд поставяме захарта, прясното мляко и яйцата.
Разбъркваме добре и оставяме настрана.
Започваме да си нареждаме сладкиша, като поставяме върху карамелизираната захар нарязаните кексчета.
Отгоре поливаме със яйчената смес, отново кексчета и така, докато свършат двата продукта.
Поставяме във фурната и печем на умерен огън.
След като е готов, вадим и обръщаме терина.
Можем да поръсим с пудра захар сладкиша от кексчета с различен крем, а може да консумираме и така.