Начин на приготвяне
Смесете ягодовите нишестета заедно със захарта и 400 мл от прясното мляко.
Останалото мляко сложете да се вари и когато заври, намалете котлона на среден огън и прибавете сместа, като непрекъснато разбърквате до сгъстяване.
Вземете бисквитите и ги смелете в чопър. Може да добавите и малко орехи. С лъжица разпределете от бисквитите върху форма с падащо дъно.
Вдигнете я във въздуха и с ръка блъснете няколко пъти отдолу, за да се разпредели равномерно. Загладете с лъжица.
Сложете част от крема много внимателно върху бисквитите.
Не прибързвайте, сложете достатъчно крем, преди да загладете.
Отгоре поръсете с бисквити и с ръце леко притеснете.
След това повторете - крем, бисквити и завършете с крем вкусната бисквитена торта.
Върху него поръсете със смлени орехи, за да завършите бързата бисквитена торта с ягодово нишесте.