Телешки шницел по тоскански

Телешки шницел по тоскански

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
18k
Телешки шницел по тоскански1 / 2
05/01/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви35 мин.
Общо55 мин.
Порции2
"Не само любовта към хубавата храна ни накара да се влюбим в този шницел по тоскански"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете спанака, измийте и добре изцедете.

Леко задушете в малко масло и подправете със ситно нарязания чесън, индийско орехче, сол и черен пипер.

Намажете с масло тавичка от огнеупорно стъкло и разпределете в нея спанака на 2 порции.

Посолете телешките шницели и намажете със горчица и изпържете до златисто от двете страни.

Сложете шницелите върху спанака, отгоре покрийте с парчетата кашкавал и запечете във фурна до разстопяване на кашкавала.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: