Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Кремове»Мусове»Мус от тиква с маскарпоне

Мус от тиква с маскарпоне

Мус от тиква с маскарпоне
Снимка: Тодоринка Бернардова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
2
"Нежен мус с тиква и маскарпоне - удоволствие за всеки ден"

Необходими Продукти

  • тиква - 2 ч.ч. сварена
  • маскарпоне - 200 г
  • мед - 2 с.л.
  • канела - 1 ч.л.
  • ядки - смлени
  • шоколад - за гарниране
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквата след сваряването се охлажда и отцежда.

В дълбока купа се сипва тиквата, маскарпонето, канелата и меда.

Пасира се до хомогенна смес.

Мусът се сипва във купички и се гарнира със смлените орехи и настърган шоколад.

Мусът от тиква с маскарпоне е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: