Начин на приготвяне
Размекнатото масло разбиваме с миксер, като постепенно прибавяме кафявата и бялата захар.
След това едно по едно добавяме яйцата и продължаваме да бъркаме, докато се получи гладка кремообразна смес.
Към получената смес прибавяме ванилията и какаото и разбъркваме добре.
Накрая прибавяме пресятото брашно с бакпулвера.
От полученото тесто оформяме шоколадови бисквити с помощта на лъжица за сладолед или преса за сладки.
Подреждаме бисквитите в тава, застлана с хартия за печене.
Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 8-10 минути.
Готовите бисквити мажем с предварително разтопения на водна баня шоколадов чипс.
Вашите уникално вкусни меки какаови бисквити с шоколад са готови.