Начин на приготвяне
Това едни лесни сладки за парти, които може би ще ви напомнят ретро скаличките от едно време.
Натрошаваме блата/кекса. В отделен съд приготвяме крема, като разбъркваме до еднородност маслото и кондензираното мляко.
След като крема ни е готов, добавяме към трохичките от блата/кекса и замесваме смес, която не трябва да бъде нито много твърда, нито много мека.
Прибираме в хладилник за половин час. След това си намокряме ръцете с вода и правим топчета с големина на орех, които подреждаме върху хартия за печене.
По средата на всяко топче забиваме клечките.
Връщаме за още 30 мин в хладилник, за да се стегнат топчетата. След това си разтопяваме на водна баня шоколад, потапяме всеки кейк поп в шоколада и украсяваме по желание.
Могат да се използват захарни топченца или перлички за завършен вид на нашите кейк попс за парти.
Готовите кейк попс връщаме в хладилника за няколко часа.
Да ви е сладко!