Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Мезета»Хрупкав свински черен дроб в еър фрайър

Хрупкав свински черен дроб в еър фрайър

редакция:
НикиНики
Гуру
8026k3k5
Хрупкав свински черен дроб в еър фрайър4 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
3
"Вадете еър фрайъра, защото имаме апетитна рецепта за хрупкав свински дроб."

Необходими Продукти

  • черен дроб - 500 г
  • олио
  • брашно
  • сол
  • черен пипер
  • дафинов лист
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дроба изкисваме добре, оставяме го да се отцеди от водата.

Нарязваме го на тънки филийки.

Овкусяваме със сол и черен пипер, всяко парче намазняваме леко, овалваме в брашно и подреждаме в еър фрайъра.

По-желание може да сложите 1-2 листа дафинов лист.

Загряваме уреда и печем за 25 минути на 180°C, като към средата обърнем от другата страна пържения дроб.

Поднасяме топъл хрупкав свински черен дроб в еър фрайър с прясна салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Потребител#268168
Потребител#268168
Много вкусно, благодаря
29.11.2024 21:16