Свински ребърца с нар

AneliaStefanovaAneliaStefanova
Иноватор
2692k7725
Свински ребърца с нар
Снимка: AneliaStefanova
4 / 6
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
70 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • свински ребра - 1 кг
  • нар - 2 бр.
  • червено вино - 100 мл
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • сол - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купичка смесваме черния пипер, червения пипер и солта.

Втриваме с ръце подправките, така че всички ребра да са равномерно овкусени. Подреждаме ребърцата в тава за печене.

Изцеждаме сока на единия нар и го изливаме при ребрата.

Втория нар наронваме на зрънца и оставяме настрана.

Сипваме и виното и печем ребрата в загрята на 200 градуса фурна с вентилатор.

След час свинските ребърца са готови.

Сервираме в чиния и ги поръсваме със зрънца и сок от втория нар.

Нека ви е вкусно със свинските ребърца с нар.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: