Gotvach.bg»Рецепти»Пица»Пица от хляб с колбас и чедър

Пица от хляб с колбас и чедър

Пица от хляб с колбас и чедър
Снимка: Кристина Александрова
1 / 2
04/02/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
9

Необходими Продукти

  • хляб - 9 филии
  • сос бешамел - за намазване на филиите, ако желаете може да смените с масло
  • шунков салам - 100 г
  • шпеков салам - 100 г
  • домати - 1 бр.
  • кашкавал - 200 г
  • чедър - 200 г
  • яйца - 2 бр.
  • подправки - по избор (аз ползвах чубричка, малко риган и малко черен пипер)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намазах филийките с бешамел, подредих в тавата, така че да стане кръг (една в центъра и останалите се завъртат около нея).

Подредих саламчетата отгоре, по парченце кашкавал, домат, разбих яйцата с 2 с.л. бешамел и щипка черен пипер.

Залях пицата и отгоре поръсих с настърган кашкавал и чедъра. Овкусих с подправките и сложих във фурната на 200 градуса за 20-30 мин.

Пицата от хляб с колбас и чедър е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: