Яйца с беконче

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Яйца с беконче2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
3
"Да кажем, че може тези яйца с бекон стават и за закуска, ако миризмата на чесън не ви притеснява!"

Необходими Продукти

  • бекон - 500 г
  • яйца - 8 бр.
  • оцет - 5 с.л.
  • чесън - 1 - 2 глави
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаният на лентички бекон се пуска във вряща вода за 2-3 минути, след което се отцежда, запържва се до златисто оцветяване и се залива с предварително разбитите яйца.

Изпържените яйца се разпределят в чинии и се заливат със счукания чесън, разбъркан с оцета.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
57
42
30
20
10
Дай твоята оценка: