Gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Гювечета»Гювечета с яйца, бекон и гъби

Гювечета с яйца, бекон и гъби

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Гювечета с яйца, бекон и гъби1 / 2
21/03/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • яйца - 8 бр.
  • бекон - 6 ивици
  • гъби - 8 бр.
  • червен лук - 1 глава
  • зехтин - 2 с.л.
  • сметана - 8 ч.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 200 градуса. Изпечете бекона на грила, докато стане хрупкав. Нарежете гъбите на филийки и ги запържете заедно със ситно нарязания лук в зехтина до омекване. Разпределете гъбите с лука в 4 гювечета.

Във всяко сипете по 2 разбити яйца, разбъркайте всичко и добавете по 2 ч.л. сметана. Подправете със сол и пипер. Запечете във фурната. Нарежете изпържения бекон на парченца и поръсете всяко гювече.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: