Начин на приготвяне
Задушавате лука, чесъна и праза, нарязани на средно големи парчета в дълбок тиган с олио и малко вода.
Добавяте селърито, нарязано на кръгчета и моркова, на лентички, направени с белачка за картофи.
Добавяте китайското зеле, нарязано на ивици, и разбърквате всичко добре.
Доливайте по малко водичка, докато се задушава, за да не се пържат зеленчуците.
Когато са почти готови, добавете соев сос на вкус и 1-2 щипки куркума и отново разбърквайте.
Сварете оризовите спагети за ок. 6 минути или както е описано на опаковката.
След като сварите оризовите спагети, излейте горещата вода и ги облейте със студена, след което ги отцедете.
Добавете зеленчуците към сварените оризови спагети и ги разбъркайте добре.
Нарежете тофуто на средно големи кубчета и го запържете от всички страни за кратко.
Овъргаляйте запърженото тофу в малко соев сос и го добавете към оризовите спагети със зеленчуци.
Ако не намерите сирене тофу, може успешно да го заместите със сирене от кашу или друго в рецептата за оризови спагети с тофу и зеленчуци.