Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пълнени гъби»Пълнени гъби с чедър

Пълнени гъби с чедър

TanyaGyurovaTanyaGyurova
Готвач
1421k6332
Пълнени гъби с чедър3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
50 мин.
Порции
15
"Комбинацията от гъби и чедър има наистина неустоим вкус, зазтова опитайте тази рецепта още днес"

Необходими Продукти

  • гъби - около 1/2 кг печурки, по - едри
  • чедър - около 100 - 150 г
  • краве масло - 50 г
  • черен пипер
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рецептата за пълнени гъби с чедър е много лесна и бърза. Започнете като измиете гъбите и отделяте пънчетата от чадърчетата.

Подредете ги в голяма тава с малко олио на дъното. Това се прави, за да не загори маслото.

Пънчетата може да сварите за гъбен сос, но може и да ги добавите в тавата при гъбите.

Посолете и поръсете с черен пипер всяка от печурките. Сложете парченце масло във всяка.

Печете 30 мин., след което сложете по едно парченце сирене чедър във всяка гъба.

Допечете лесните пълнени гъби до разтопяване на чедъра.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: