Начин на приготвяне
В дълбока купа си счукваме яйцето и към него добавяме захарта и ванилиите.
Използваме миксер при разбиването на всички съставки.
Разбиването продължава, докато се разбие захарта.
След това добавяме и разтопеното масло и след 3 минути и прясното мляко.
Продължаваме да разбиваме, като по малко изсипваме и пресятото брашно, заедно със бакпулвера.
Вземаме си форма за торта, намазваме с маслото както дъното, така и страничната част много добре.
Изсипваме готовата смес за икономичния сладкиш и поставяме във фурната да се пече.
Печем кекса на 180 градуса за 35 минути.
След като извадим, докато е още топъл, намазваме с масло и поръсваме с двуцветния шоколад сладкиша с 1 яйце за 1 минута.