Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Ребърца»Свински ребра със зеленчуци в мултикукър

Свински ребра със зеленчуци в мултикукър

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Свински ребра със зеленчуци в мултикукър
Снимка: Ники
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
3
"Вечерята със свински ребра и зеленчуци може да бъде доста по-здравословна и все така вкусна - просто използвайте мултикукър и се придържайте към тази рецепта"

Необходими Продукти

  • ребра - 600 г
  • лук - 2 бр.
  • картофи - 4 бр.
  • чушка - 1 бр.червена
  • чесън - 2 скилидки
  • морков - 1 бр.
  • черен пипер
  • сол
  • соев сос
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските ребра нарязваме на порции, овкусяваме със соевия сос и сухите подправки и оставяме за 1 час в хладилника.

Зеленчуците почистваме, измиваме и нарязваме.

Лука и чесъна запържваме, ребрата също.

На дъното на мултикукъра поставяме запържените лук и чесън.

След това ребрата и отгоре зеленчуците.

Наливаме около 150 мл вода. Пускаме на програма STEW за 60 минути.

След един час имате сочни свински ребра със зеленчуци в мултикукър.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: