Начин на приготвяне
Нарязвате чоризото на колелца, а чесъна - на средно големи парченца.
Запържвате ги в тиган за кратко, докато чоризото си пусне мазнината, а чесънът аромата.
Изваждате чоризото и чесъна от тигана и сипвате в него 3-4 с.л. балсамико за кратко, докато нарежете доматите.
Нарязвате чери доматите на половинки и бързо ги слагате в тигана, като добавяте и чесъна и чоризото.
Задушавате до леко омекване на доматите и поръсвате със ситно нарязан магданоз.
Сварявате талиателите, както е описано на опаковката, отцеждате ги от водата и сипвате вътре готовия сос с чоризо и домати.
Разбърквате добре и сервирате талиатели с чоризо и чери домати поръсени с пармезан или кашкавал.