Начин на приготвяне
Чукнете яйцата в купа и ги разбъркайте добре. Добавете настъргания кашкавал и солта.
Пригответе си правоъгълна тава /28х18 см/, постлана с хартия за печене. Поръсете малко мазнина и изсипете сместа за яйченото руло. Разпрделете равномерно.
Печете за 10-15 мин. на 170 градуса. Трябва да е стегнал и да не се разтича. След като блатът е готов и леко изстинал, навийте на руло. Ако ви е трудно, опитайте с влажна кърпа.
Оставете лесното солено руло да престои за 3-4 мин. След това отвийте, намажете със слой крема сирене, отгоре нарадете избрания колбс.
Отново завийте и поднесете омлета на руло с крема сирене с гарнитура по желание.