Моето зелено гаспачо

07/04/2021
"Много ни е пролетно с това гаспачо от авокадо и краставица"
Приготвяне12 мин.
Общо12 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо111
  • Преглеждания за месеца111
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Авокадото обелете и наситнете. Сложете в блендер. Смесете го с почистените, измити и нарязни краставица, чушка и кориандър.

Добавете чесъна, лука, сол, леда и 300 мл вода. Блендирайте всички състави за здравословната супа.

Сипете оцета и зехтина, блендирайте отново. Готовата студена супа може да овкусите с още сол или да добавите вода, ако е необходимо.

Ако желаете, сервирайте вкусното гаспачо, поръсено с капки зехтин и авокадо.

Моето зелено гаспачо е чудесно разхлаждащо предложение за лятото!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар