Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Панирани пържоли с кашкавал на фурна

Панирани пържоли с кашкавал на фурна

МоникаМоника
Новак
336
Панирани пържоли с кашкавал на фурна2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"В панировката се крие тайната за тези вкусни пържоли на фурна"

Необходими Продукти

  • пържоли - 4 бр.
  • лук - 150 г
  • кашкавал(настърган) - 100 г
  • галета - 4 с.л.
  • масло - 50 г
  • бяло вино - 1/2 ч.ч.
  • сол и черен пипер на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите се пекат 10 минути в гореща фурна.

Лукът се нарязва на ситно и се смесва с кашкавала, галетата и размекнатото масло.

Сместа се поръсва със сол и черен пипер и се разбърква.

В нея се потапят пържолите от двете страни и се нареждат отново в тавичката.

Заливат се с виното и панираните пържоли с кашкавал на фурна се пекат още 20 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: