Начин на приготвяне
Вкусни, бързи и здравословни хлебчета, пригответе си няма да съжалявате!
В голяма купа се разбива яйцето с две щипки сол, разбивате с вилица. Содата се активира в киселото мляко, сипва се при яйцето.
Добавете зехтин, овесени ядки, бадемово брашно, брашно от коприва и с царевичното брашно. Разбъркайте на гъста смес.
С лъжица се оформят 7-8 питки върху хартия за печене. Отгоре поръсете със сурови слънчогледови семена.
Печете вкусните хлебчета в загрята фурна 180 градуса до леко златисто. При мен за 13-15 минути бяха готови.
Страхотни са, хапвате без притеснение, а ползите за здравето са големи!
Добър апетит с хлебчетата с копривено и бадемово брашно!