Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Талиатели със сметана, шунка и гъби

Талиатели със сметана, шунка и гъби

Люсиен ИвановЛюсиен Иванов
Новак
2111757
Талиатели със сметана, шунка и гъби
Снимка: Люсиен Иванов
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
1
"Винаги бихме избрали този вид талиатели дори сред стотици други рецепти"

Необходими Продукти

  • талиатели - 100 г
  • готварска сметана - 100 г
  • печурки
  • шунка
  • краве масло
  • пармезан
  • мащерка
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете талиателите ал денте.

Направете соса за пастата в тиган, като сложите маслото и гъбите, когато се запържат, добавяте шунката и накрая сметаната.

Гответе талиателите за кратко до желаната консистенция.

Накрая добавяте сварените талиатели в дълбокия тиган и овкусете с мащерка и сол за вкус, разбърквате за кратко на слаб огън и махате от котлона.

Поръсвате талиателите със сметана, шунка и гъби с пармезан.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: