Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Талиатели с гъби и сметана

Талиатели с гъби и сметана

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6302k3k
Талиатели с гъби и сметана1 / 5
14/03/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3
"Чудесният аромат, който се носи от печката, казва на всички, че в тигана се готвят талиатели с гъби и сметана"

Необходими Продукти

  • талиатели - 350 г
  • гъби - 300 г
  • сметана - 250 мл
  • прясно мляко - 50 мл
  • масло - 30 г, краве
  • бульон - 1 кубче, пилешки
  • горчица - 1 ч.л.
  • пармезан - 3 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • магданоз - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пастата се вари според указанията на опаковката.

Гъбите се запържват до пълна готовност.

Добавя се солта и черният пипер.

Сметаната се разбива с млякото и горчицата, добавя се пилешкият бульон.

Оставя се да се сгъсти и се добавят гъбите и магданозът.

Сосът се смесва с пастата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Рецептите на Ивето
Рецептите на Ивето
Бързо, лесно и вкусно! Задължително пармезан, бял или черен пипер.
16.11.2023 15:47
Анонимен
Анонимен
Уникално вкусно. Към готовото ястие само трябва да се добави хубаво бяло вино и добра компания!
20.05.2023 20:25
2