Начин на приготвяне
Поставете нарязаното масло в съд, добавете течен шоколад, нарежете на кубчета шоколад за готвене и разтопете на пара.
В отделна купа натрошете вафлите, добавете препечените и накълцани лешници и разбъркайте. Добавете сместа, разтворена на пара, и разбъркайте с шпатула, за да комбинирате всички съставки.
Оставете в хладилника за 1 час.
За глазурата: Начупете шоколада за готвене на кубчета и го сложете в съд. Добавете масло и разтопете на пара.
Извадете купата от хладилника. Вземете сместа с лъжица, оформете топките с длани и ги подредете върху поднос.
Потопете всяка топка в шоколадовата глазура, подредете шоколадовите бонбони ги върху хартия за печене и оставете да стегнат.
Вкусът на тези домашни Фереро Роше бонбони е фантастичен.
Опитайте и се насладете!