Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладки и бисквити»Бонбони»Шоколадови бонбони Фереро

Шоколадови бонбони Фереро

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Шоколадови бонбони Фереро1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.
"Шоколадови бонбони с вкус на лятна тръпка - сладки и наситени!"

Необходими Продукти

  • вафли - 200 г шоколадови с лешници
  • шоколад - 400 г течен
  • лешници - 300 г печени
  • шоколад - 160 г черен
  • олио - 4 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вафлите се натрошават ситно или се смилат в кухненски робот. Трябва да се получат трохи, които се смесват с натрошените лешници.

Всичко се обърква с течния шоколад и сместа се слага в хладилник за 1/2 час. След това оформете малки топчета.

Всяко топче се овалва в разтопения заедно с олиоточерен шоколад. Оставяйте готовите бонбони в хартиени кошнички или в кутия от др. шоколадови бонбони.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
514
43
33
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари

anitram
anitram
Аз знам, че когато шоколадът се топи на водна баня никога не се слага масло, защото иначе шоколадът може да стане на буци.Слага се олио и то не в големи количества, а малко. :D
04.11.2014 19:46
1
Гергана
Гергана
за гланц мисля че маслото е по добрия вариант
12.03.2014 20:45
1
ДК
ДК
ужас само като видях комбинацият шоколад и олио ми стана ясно че няма нищо общо с оригиналните бонбони . хубавия шоколад се обработва с хубаво МАСЛО бе хора !!!
21.11.2012 16:55
5
5
1
Покажи всички подкоментари
гал4ето
гал4ето
изглеждат страхотно 6те ги пробвам скоро
24.02.2012 19:03
1
2
Мариела
Мариела
Стана наистина вкусно и интересно.Трябва да опитате. :)
10.02.2012 14:20
3