Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Супа с лапад, левурда и телешко

Супа с лапад, левурда и телешко

LenkaLenka
Мастър Шеф
5451432k
Annie Stoitzev
Преведена от
Annie Stoitzev
Супа с лапад, левурда и телешко
Снимка: Lenka
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
4
"Лека и вкусна, освежава и дава сили. Очакваме вашите впечатления"

Необходими Продукти

  • лапад - 3 връзки
  • лук - 1 глава
  • левурда - 1 връзка
  • чесън - 2 скилидки
  • моркови - 2 бр.
  • бульон - 1 бр. кубче
  • телешко месо - 250 гр.
  • зехтин - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Супа с лапад, левурда и телешко е всичко, от което имате нужда днес!

Почистете левурдата и лапада, измийте ги и изрежете дръжките.

В зехтин запържете ситно нарязания лук и телешкото месо. След десетина минути задушаване добавете нарязаните лапад и левурда. Оставете да се запържи за 5 минути и добавете моркова и честна нарязани на ситно и долейте вода в супата с телешко.

Във водата прибавете и кубчето зеленчуков бульон и оставете пролетната супичка да се вари 40-тина минути.

Сервирайте супата с лапад топла.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: