Канелени Кето Бисквити

Канелени Кето Бисквити
Снимка: Румяна Сакалийска
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
10
"Една чудесна идея за вкусна следобедна закуска"

Необходими Продукти

  • краве масло - 70 г
  • яйца - 1 бр.
  • канела - 2 ч.л.
  • еритритол - 2 к.ч.
  • сода бикарбонат - 1 ч.л.
  • кокосово брашно - 1/4 ч.ч.
  • бадемово брашно - 1 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оставяме маслото да се размекне на стайна температура, разбиваме го добре с миксер, добавяме яйцето и продължаваме да бъркаме, докато се получи гладка и хомогенна смес.

Добавяме канелата, еритритола, содата и разбъркваме.

Накрая, малко по малко прибавяме, като кокосовото и бадемовото брашно и замесваме меко тесто.

От тестото оформяме кръгли бисквити, които подреждаме върху тава, застлана с хартия за печене.

Печем канелените кето бисквити в предварително загрята фурна на 180°С за 10-15 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: