Начин на приготвяне
В купа смесете всички сухи съставки - бадемовото брашно, орехите, бакпулвера и подсладителя.
Добавете маслото, яйцето и ванилията. Объркайте хубаво с лъжица или шпатула.
Прибавете шоколадовите капки, но си оставете една малка част от тях за отгоре на бисквитките. Объркайте отново!
Оставете сместа за 5 минути. След това оформете бисквитките с ръце, става лесно. Отгоре поставете по още 1 или 2 шоколадови капки.
Моите ги пекох във фрайъра. Избрах програма bake, 170 °C. Включих първо на 15 минути, но бяха готови за 10 минути, 5 от едната и 5 от другата страна. Сложих бисквитките с шоколад върху хартия за печене.
Във фурната може да ги изпечете на 170 или 180 °C за 10-15 минути. Наглеждайте ги!
Сложете кето бисквитки в тава, покрита с хартия за печене.
Фурната да е загрята предварително.
Източник: Вкусни рецепти с Валерия
Коментари