2 / 2
22/05/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
"Лесно за приготвяне, с експлозия от аромати, наистина диетично, а толкова вкусно рибно филе от мерлуза!"
- мерлуза - 1 бр.
- грейпфрут - 1/2 бр.
- тиквено масло - 1 с.л.
- зелен лук - 1 стрък
- сол - 1/4 ч.л.
- джинджифил - 1/4 ч.л. смлян
- бяло вино - 1 с.л.
- печени картофи - 1 бр.
* мерки и количестваНачин на приготвяне
Филирайте мерлузата и осолете.
Направете марината за риба от изцедения грейпфрут, тиквеното масло, ситно нарязания чесън, бялото вино и смления джинджифил.
Запържете рибата и я залейте с марината и печените картофи.
Да ви е вкусна вечерята с това филе от бяла риба с пресен лук и гарнитура картофи.