Агнешки шишчета

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
15/10/2011
"Агнешките шишчета се пекат на скарата, а ние вече нямаме търпение да станат готови, толкова апетитно миришат "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 951
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе гъст сос, като пасирате леко чесъна и добавете постепенно джоджена, ригана, сока от лимони, зехтина, малко черен пипер и сол.

Сложете предварително нарязаното на малки парчета месо в този сос, похлупете и оставете една нощ в хладилник.

Изчистете зеленчуците. Нарежете зелените чушки на парчета, а тиквичките - на дебели колелца. Нанизвайте ги на шишчетата, като редувате с месото лука и дафиновите листа.

Печете на скара, като от време на време поливате с останалия сос.

Иноксово овално плато 50см.
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Иноксово овално плато 50см.
15.99 лв.
Виж ››

Добрата домакиня винаги има овално плато под ръка, защото обикновено нейният дом винаги очаква гости. Нека всички се възхитят на вашите разядки, сладки или основни ястия. Овалното плато ще ви помогне да се сдобиете с образцова трапеза и да си спечелите заслужени комплименти.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар