Палачинки с агнешко месо

17/11/2013
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 006
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • готови палачинки - 10 бр.
  • агнешко месо - 500 г смляно
  • домати - 3 бр.
  • олио - 100 г
  • кашкавал - 100 г
  • яйца - 1 бр. сварено
  • лук - 1 глава
  • сол
  • червен пипер - 1 щипка
  • черен пипер - млян
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно и се запържва в мазнината. Добавя се месото и нарязаните домати. Варим, докато месото омекне и течността се изпари.

Подправяме със солта, червения и черния пипер. Добавяме нарязаните на кубчета яйце и 25 гр. кашкавал.

Със сместа пълним палачинките, навиваме ги, прегъваме на триъгълник, нареждаме в тавичка и поръсваме с останалия настърган кашкавал. Печем, докато кашкавалът стане златист и поднасяме топли.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Джемиле Чешлиева
Пробвала съм всякакъв вид палачинки, но с агнешко не съм. Струва си да опита човек.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв