Супа от агнешко месо

IvankaIvanka
Новак
20
Супа от агнешко месо1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4-5
"Има супи, които насищат и такива, които направо ти сгряват душата, тази е от вторите"

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 250 гр.
  • моркови - 2 броя
  • зелен лук - 1 връзка
  • картофи - 2 броя
  • фиде - 50 гр.
  • черен пипер - няколко зърна
  • дафинов лист - 2 листа
  • сол - на вкус
  • джоджен - няколко листа
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на малки парченца. За да се получи вкусна супа, се използва шарено месо, което се вари до омекване.

Бульонът се прецежда, месото се връща и се прибавят наситнените моркови, лук, картофи и дафиновия лист. Накрая се слага фидето.

Сварена, супата се опитва на сол и се подправя с черен пипер и накъсани листенца джоджен.

Поднася се топла.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка: