Веган течен шоколад с лешници

Веган течен шоколад с лешници

17/11/2013
"Страхотно предложение за всички любители на шоколада и здравословното хранене!"
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 769
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всичко се слага в блендера и се разбива старателно. След минута имате вкусен домашен течен шоколад.

Можете да го намажете на филийка, да слепите бисквитки или просто да си го хапнете така, без да се тревожите за талията си.

Можете да добавите канела, ванилия, бадеми, стафиди. Каквото ви е сладко!

Рейтинг

5 4
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ivo
Ivo
03.05.2016 16:21
Могат да се слагат всякакви сурови ядки и сухи плодове. Малко маргарин /Есет/ може да уплътни като се остави в хладилника .
0
0
Анелия
Анелия
27.01.2020 23:23
Маргарин? Че кой яде такива отрови? Маргарин и на прасето си не бих дала
0
0
:)
:)
17.10.2014 11:31
Ако се сложи мляко няма как да е веган ;)
1
0
Анелия
Анелия
27.01.2020 23:21
Може. Ако се сложи мляко от крава веган.
0
0
Ivo
Ivo
03.05.2016 16:22
Има инстантно и течно мляко от соя.
0
1
Мира
Мира
28.06.2014 10:47
Не трябва ли да се сложи мляко? ;)
0
1