Плескавици от риба тон

Плескавици от риба тон

Sandra PalikarovSandra Palikarov
Новак
212
812
2
144
Плескавици от риба тон
Снимка: Lenka
1 / 2
10/06/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Сготви20 мин.
Общо35 мин.
Порции6
"Вкусни и фини плескавици от риба тон за вашия обяд или вечеря"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Отцедете олиото от консервите риба тон. Поставете в голям съд.

Нарежете на ситно пресния лук, лука и магданоза. Пасирайте чесъна. Добавете в съда.

Поставете овесените ядки в кухненския робот и обработвайте за 2 минути.

Добавете овесените ядки в съда. Добавете люспи чили или черен пипер.

Разбъркайте добре.

В малка купа разбийте яйцата и добавете сместа от риба тон.

Разбъркайте, докато се смеси добре. Оформете еднакви апетитни рибни кюфтенца.

Загрейте зехтина на умерен огън.

Печете плескавиците за около 3-4 минути от всяка страна или до златисто кафяво.

Прехвърлете в чиния, застлана с хартиена кърпа, за да се отцедят плескавиците от риба тон.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: