Начин на приготвяне
Загрейте фурната на 175°C. В голяма купа смесете и направете крем от маслото и захарта. Добавете тахана, ванилията и кленовия сироп.
Бъркайте, докато сместа не стане гладка.
Добавете брашното, бакпулвера и солта. Бъркайте, докато сместа не се изеднакви.
Ако тестото е прекалено меко, добавете 1 лъжица брашно. Оставете в хладилника за 30 минути.
Загребете 1 лъжица. Направете топче, а след това го оваляйте в сусам, сплескайте топчето.
Печете тахановите бисквити 10-12 минути или докато ръбчетата не станат златни.
Оставете сладките бисквити да се охлади 10 минути, след което преместете на решетка, за да се охладят съвсем бисквитите с тахан.