Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пуешко месо»Шницели»Пуешки шницели с домати на скара

Пуешки шницели с домати на скара

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Пуешки шницели с домати на скара2 / 2
22/11/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • домати - 4 бр.
  • масло - 4 ч.л.
  • кашкавал - 200 г
  • пуешки шницели - 4 бр.
  • млян черен пипер
  • хляб - 4 филии
  • шунка - 4 тънки парчета
  • босилек - 4 листа
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се натрива със солта и черния пипер. Всеки шницел се покрива с парче шунка и се прегъва надве. Закрепва се с клечка за зъби.

От 4 парчета алуминиево фолио се оформят чинийки и в тях се слага по един домат, леко разрязан накръст, 1 ч.л. масло и се поръсва с настърган кашкавал.

Шницелите и доматите се пекат на скарата до готовност. Сервират се върху филия препечен хляб, украсени с листо босилек.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: