Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Аламинути»Гъби булка с глухарче и яйца

Гъби булка с глухарче и яйца

LenkaLenka
Мастър Шеф
5451002k936
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Гъби булка с глухарче и яйца2 / 2
29/06/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
1
"По съвет на нашите баби, бързият обяд никога не трябва да се пропуска! Този в никакъв случай!"

Необходими Продукти

  • гъби булка - 300 г
  • яйца - 2 бр.
  • масло - 50 г
  • глухарче - 1 ч.ч.
  • лук - 1 бр.
  • сол - на вкус
  • черен - пипер
  • пармезан - 1 с.л.
  • чесън - 2 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука и чесъна на ситно и сложете маслото да къкри на умерен огън.

Нарежете гъбите булка и добавете лука.

Оставете да къкри в продължение на десет минути, като разбърквате от време на време, като през това време измийте глухарчето и го нарежете на едро. Д

Добавете листата от глухарче и оставете да къкри още пет минути.

Към края добавете сол и черен пипер и залейте яйцата.

Разбъркайте бързо за минута-две вкусния аламинут, след това поръсете с пармезана.

Сервирайте бързия обяд в чиния и яжте гъби булка с глухарче и яйца, докато е топло :)

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: