Начин на приготвяне
Поставете вода в тенджера и я затоплете, През това време сложете олиото на другия котлон, за да се запържи празът. Когато празът е готов, добавете каймата.
Поставете макароните във вряща вода да се сварят.
Подправете каймата със сол и черен пипер и залейте с доматения сок. Оставете да къкри още 10 минути и към края поръсете с магданоз.
Прецедете макароните и ги комбинирайте със соса за пастата. Поставете макароните със соса в огнеупорна тава, поставете го във фурната и го включете на 250 градуса.
Разтопете масло в тиган и добавете брашно, разбъркайте и налейте мляко. Когато млякото е готово частично, извадете макароните с кайма от фурната и ги залейте с млякото.
Върнете във фурната и печете на 200 градуса за 15 минути.
Разбийте яйцата и ги изсипете върху печените макарони с пиле. Печете още 10 минути и ястието е готово.