Начин на приготвяне
Започваме рецептата за спагетите с кайма, като задушаваме праза в зехтина.
Когато празът омекне, добавете обелените и нарязани на кубчета домати. Задушете зеленчуците, след това добавете ситно нарязания чесън.
Оставете да къкри за няколко минути, добавете червения пипер, разбъркайте, след това добавете ситно нарязания магданоз, ситно нарязания босилек, кедровите ядки, сушените домати, солта и черния пипер.
Смесете всичко, след което добавете каймата. Оставете да къкри в продължение на десет минути, изсипете кокосовото мляко и след няколко минути водата. Оставете да къкри.
Сварете спагетите, докато сосът къкри. Прецедете спагетите, настържете кашкавала на едро ренде директно върху тях, разбъркайте и добавете към соса за пастата.
Задушете спагетите в соса за кратко, може би минута или две.
Спагетите с кедрови ядки и пуешка кайма са готови!