Начин на приготвяне
Първото, което правим, е да си намажем сача за печене с мазнина.
Измиваме си месото и го нарязваме на хапки.
Поставяме в съд и посипваме месото с всички съставки и разбъркваме.
Оставяме на страна.
Започваме да си подготвяме всички зеленчуци.
Обелваме си картофите, измиваме добре патладжаните, морковите и тиквичките, изчистваме си пипера от семките и си обелваме чесъна.
Нарязваме си всички изчистени и измити зеленчуци.
Прибавяме всички подправки и разбъркваме добре, за да се овкуси всичко.
След като сме си намазнили сача, най-отдолу си поставяме месото и поръсваме с олио.
Отгоре си нареждаме зеленчуците хубаво, за да покрият месото, поръсваме отново с малко олио и поставяме апетитния сач във фурната да се пече.
След като извадим свинското със зеленчуци, поръсваме със нарязания магданоз.
Да вие вкусно с този сач със свинско и зеленчуци за трима.