Начин на приготвяне
Нарязвам свинското месо на едри парчета. Сачът се слага да загрее и го намазвам с олио. Трябва да загрее добре. След като сачът се загрее слагам свинското месо да се запържи.
Месото се подправя според предпочитанията, аз слагам подправка за барбекю или зеленчукова. Бърка хубаво с дървена лъжица, докато месото се опържи добре. След това го махам от сача.
Зеленчуците нарязвам на едри парчета. Преди да се сложат останалите продукти сача са намазва отново с олио. Слагам зеленчуците и шпека. Те също се овкусяват.
Бъркам отново с дървената лъжица, докато станат и те готови. Малко преди да са напълно готови прибавям месото. Разбърквам. Оставям сача на котлона за няколко минути.
След като са готови напълно и зеленчуците свалям сача от котлона. След това прибавям едно сурово яйце, докато сачът е още топъл и бъркам хубаво.