Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пуешка супа с карфиол и фиде

Пуешка супа с карфиол и фиде

LenkaLenka
Мастър Шеф
5451452k
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Пуешка супа с карфиол и фиде
Снимка: Lenka
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
6
"Вкусна и богата супа за студените дни, която ще ви сгрее и ще ви даде витамини."

Необходими Продукти

  • пуешки бут - 1 бр.
  • карфиол - 1 бр.
  • картофи - 2 бр.
  • чесън - 2 скилидки
  • грах - 400 г
  • моркови - 400 г
  • бульон за супа - 1 бр.
  • черен пипер - на вкус
  • магданоз - 1 ч.л.
  • фиде - 4 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пуешкото бутче във вода заедно с карфиола и картофите.

Извадете бутчето, изчакайте да се охлади, след това почистете костите на месото и върнете месото във водата заедно с карфиола и картофите и добавете чесъна.

С помощта на ръчен пасатор пасирайте карфиола, картофите, чесъна и месото във водата, в която всичко се е сварило.

Изсипете граха и ситно накълцаните моркови, както и кубчето бульон и варете пуешката супа още 15 минути.

След това добавете фидето и магданоза и варете пуешка супа с карфиол и фиде още 5 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: