Начин на приготвяне
В дълбока купа сложете жълтъците и захарта и разбивайте, докато не придобият светъл цвят, след което прехвърлете купата да се готви на водна баня с непрекъснато бъркане.
Нарежете лимона и го прибавете към жълтъците на котлона. Настържете кората на единия лимон и я прибавете също към сместа.
Пудрата захар и маргарина смесете заедно в купа.
Свалете жълтъците от котлона и оставете да се охладят, след което смесете двата лимоновия крем, прибавете кокосовите стърготини и разбъркайте добре.
Намажете добре вафлените кори и редете една върху друга.
Накрая притиснете с нещо тежко, за да се слепят добре домашните вафли.
Оставете за няколко часа вафлите с лимонов крем, след което нарежете на парчета.