Начин на приготвяне
Обелете патладжаните, след това ги нарежете на ленти и добавете сол, след което оставете за около 15 минути, за да излезе горчивината.
Нарежете тофуто във формата на квадрат. Нарежете гаудата на ленти.
Сложете първо гаудата върху патладжаните, след това тофуто и навийте солените рулца.
Затворете с клечки за зъби.
Разбийте яйцата в една купа, сложете брашното във втора купа и поставете галетата в трета купа.
Оваляйте патладжанените рулца първо в брашно, след това в разбитите яйца и след това в галетата.
Поставете директно в горещо олио и запържете от двете страни. Патладжанът е готов, когато стане златист на цвят.
Поставете патладжанените рулца с тофу и сирене върху кухненска хартия, за да се отцедят.