Начин на приготвяне
Измийте бутчетата и ги подсушете.
Нарежете лука на по-големи парчета.
Смесете в купичка соевия сос, соса барбекю, меда, лимоновия сок и подправките.
Изсипете маринатата върху бутчетата, разбъркайте ги добре и ги оставете в хладилник за няколко часа.
Щом ги извадите, оваляйте ги в брашно, изтръскайте ги и ги запържете в дълбок тиган със загрята мазнина и от двете страни до златисто.
Добавете лука и скилидките чесън също да се запържат.
Намажете пилешките бутчета с останалата марината, добавете 2 с.л. чили сос и ги прехвърлете с лука и чесъна в тавичка с малко вино.
Печете ги за около 40 минути на умерена температура.
Насладете се на тези печени бутчета с лук и мед с гарнитура по желание.
Добър апетит!