Начин на приготвяне
Овкусете пържолите със сол, черен пипер и индийско орехче. Ако е необходимо, ги начукайте с дървено чукче. Оставете ги за около 30 минути, за да се овкусят.
Загрейте олиото в подходящ тиган за пържене. Чукнете яйцата и ги разбийте. Потопете пържолите в брашно, след това в разбитото яйце и накрая в корнфлейкс панировката.
Изпържете ги до златисто от двете страни. Температурата на олиото не трябва да е много висока, за да могат да се изпържи добре месото. Готовите пържоли отцедете върху домакинска хартия, за да падне излишната мазнина.
Направете лимоновия дресинг по следния начин: изцедете сока на лимона, добавете солта и пасирайте, докато солта се поеме и разтопи, след това добавете зехтина и отново пасирайте, докато сместа се емулсира.
Поднесете панираните пържоли с лимонов дресинг.
Панираните пилешки пържоли с корнфлейкс и лимонов дресинг са много вкусни.